“Shaping the Future of Food Together”

Over ons​

Met onze VEGAN producten helpen we de wereld om duurzamere keuzes in voeding te maken

The Vegan Sausage King​

Ons verhaal​
“Eat what you love without compromise”​

Terwijl vleesvrije diëten langzaam terrein winnen in Nederland, zijn ze al duizenden jaren gebruikelijk in andere culturen. Het is dus geen verrassing dat de oorsprong van de producten in Tibet ligt. 

Khenpo Tashi Tsering Rinpoche, een Tibetaanse Lama, vroeg ons om een ​​worstimitatie te ontwikkelen die niet de negatieve energie van een dood dier bevat. 

Niettemin moest de consistentie, smaak en kleur van een worst behouden blijven. Vegan Sausage King heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van topproducten die iedereen overtuigt, volledig in lijn met de wensen van de Tibetaanse Lama

Maak kennis met de visionair achter VEGAN Sausage King, Ashok Jagram, een toegewijde vegetariër voor meer dan 25 jaar.

Ongelukkig met de vlakke smaak van veel vegetarische producten en geinspireerd door de Lama, ging hij op een missie om een smaakervaring te bieden die iedereen werkelijk verdient.

Door onvermoeibare toewijding heeft hij zelfs de meest fervente vleesliefhebbers weten te overtuigen dat veganistisch inderdaad weelderig kan zijn.

Ontdek een culinaire revolutie met meer dan 20 zorgvuldig vervaardigde, volledig plantaardige producten, allemaal gebaseerd op Vital Gluten.

Van smaakvolle braadworsten tot sissende hotdogs, verrukkelijke plakjes deli-opties tot hartige patés, presenteert VEGAN Sausage King een scala aan smaken die je smaakpapillen betoveren.

Experience food for the soul


Oprichter

Ashok Jagram

Maak kennis met de visionair achter VEGAN Sausage King, Ashok Jagram, een toegewijde vegetariër voor meer dan 25 jaar.

Schrijf een review op:​