Zorg en Food

“Eat what you love without compromise”


Zorg en Food​

GEZONDE VOEDING VOOR IEDEREEN!

The Vegan Sausage King​

Zorg en Food
“Eat what you love without compromise”​

NIEUW VERBETERD RECEPT!

Vegan Sausage King heeft speciaal voor de Zorg, Sporters en kinderen gezonde en overheerlijke producten ontwikkeld met hoogwaardige eiwitten (22g), vezels (>5g), verzadigde vetten (5g) en himalaya zout (1,1g)!
Instellingen en ziekenhuizen moeten in staat zijn om op verzoek een volwaardige veganistische maaltijd te serveren. Met onze producten proberen we daar een steentje aan bij te dragen.

Het is geschikt voor jong en oud!
De samenstelling van voedingsstoffen in de producten biedt meer energie in uw dagelijks leven. Het is een uitstekende aanvulling op het dagelijkse dieet. Lekker en gezond tegelijk. Dat is waar gezondheidsbewuste gezinnen op hebben gewacht. Het gezonde en smakelijke alternatief voor een verantwoord dieet! De worsten imponeert niet alleen veganisten, maar overtuigt ook echte worst liefhebbers. Het beste van alles, de gezonde ingrediënten maken elke hap een pluspunt voor uw gezondheid.

Geschikt voor sporters , vrijetijds- en wedstrijdsporters
De producten zijn geschikt voor sporters, vrijetijds- en wedstrijdsporters die vleesproducten willen vermijden. De worsten zijn ideaal voor een gezond dieet als onderdeel van een trainingsplan. Omdat actieve mensen een verhoogde koolhydraat- en energiebehoefte hebben in vergelijking met niet-sporters, is Vegan sausage king de ideale productlijn voor sporters, vrijetijds- en wedstrijdsporters die vleesproducten willen vermijden. U profiteert ook van kortere hersteltijden tussen trainingssessies.

Vegan sausage king biedt smaakvolle braadworsten tot sissende hotdogs, verrukkelijke plakjes deli-opties tot hartige patés aan!
De producten van Vegan sausage king zijn heerlijk als broodbeleg, tussendoor of lekker als snack.

Natuurlijke ingrediënten

Voor onze heerlijke worsten hebben we eenvoudige en natuurlijke ingrediënten gecombineerd om een ​​harmonieuze smaakervaring te creëren.
Het resultaat is indrukwekkend. Het ruikt en smaakt heerlijk.

Al onze producten zijn 100% plantaardig en worden bereid met water, zonnebloemolie, kokosolie, hoog eiwitrijk Gluten meel, Himalaya zout & kruiden ZONDER genetische manipulatie (GMO), soja, conserveringsmiddelen, natriumnitriet (E250), kalium & natriumdifosfaten(E450),
MSG (E621), knoflook & ui.

Healthy food Healthy Inside!

Verrijk je culinaire aanbod en boei je clientèle met onze exclusieve producten die een symfonie van smaken beloven.
Kies voor VEGAN Sausage King en ga op reis naar superieure smaak, een belofte die we standvastig nakomen!

Experience food for the soul